Pārsteigums

Neatradi tēmu par kuru vēlies parunāt? Pastāsti to šeit!

Pārsteigums

Atbildētlietotājs incis rakstīja Piektdiena Janvāris 02, 2009 4:19 pm

Esmu patīkami pārsteigta!
Pēcsvētku brīvdienas izmantoju lietderīgi un izskatīju dažādus šujmašīnu piedāvājumus internetveikalos. Vēlos iegādāties šujmašīnu. Zinu, tagad tie 3%, bet pirms tam tiešām nebija kad... :D Kādreiz šuvu daudz un gandrīz visu iespējamo. Liekas, ka tagadējos ekonomiskajos apstākļos vajadzēs likt lietā vecās iemaņas.
Nemaz nezināju par šādas lapas esamību. Uzdūros nejauši un esmu tiešām pārsteigta! Salīdzināt ar aprakstiem un izskaidrojumiem citos veikalos un pat mājas lapās nemaz nevar! Tik plaši apraksti, izskaidrojumi un bildes citur nekur nav pieejami. Tas ir labi, ka esiet izveidojuši akadēmiju un arī forumu.
Malači!
Tiešām prieks un, lai jums izdodas!
Noteikti piedalīšos domu apmaiņā jūsu forumā (cik, zinu tas tiešām ir vienīgais forums tiem, kam patīk šūt) un varbūt pat kādu padomu iesūtīšu, ja atcerēšos, ko noderīgu arī citiem! :D
incis

Atbildes: 3
Pievienojies: Piektdiena Janvāris 02, 2009 3:57 pm

Re: Pārsteigums

Atbildētlietotājs krista152 rakstīja Otrdiena Janvāris 20, 2009 10:33 am

man ari patik sut .gribeto dabut bernu burdu bet nezinu ku .varbut varetu palidzet.
krista152

Atbildes: 1
Pievienojies: Otrdiena Janvāris 20, 2009 10:23 am

Atbildētlietotājs zanjuks rakstīja Otrdiena Janvāris 20, 2009 12:32 pm

krista152 rakstīja:man ari patik sut .gribeto dabut bernu burdu bet nezinu ku .varbut varetu palidzet.

Es kādreiz pirku Narvesenā, bet tas bija sen :(
zanjuks

Atbildes: 4
Pievienojies: Piektdiena Janvāris 02, 2009 3:06 pm

Atbildētlietotājs anii rakstīja Otrdiena Februāris 03, 2009 5:59 pm

krista152 rakstīja:man ari patik sut .gribeto dabut bernu burdu bet nezinu ku .varbut varetu palidzet.

Sveika!

Burdas veikala uz Čaka ielas ir bernu burdas. tapat netā pdf formata ir iespejams novilkt- http://www.bookarchive.ru/category/rukodelnicam/
(te gan adishana, tamboreshana,gan piegrieztnu zurnali-ir baigi jaiet cauri. bet vienas no pirmajam lpp bija tieshi bernu) . Līdzīgi skaties osinka.ru foruma- meitenes skane un dod citim piegrieztnes.

Tapat katra burda ir berniem paredzetas piegrieztnes.
anii

Atbildes: 11
Pievienojies: Otrdiena Februāris 03, 2009 5:33 pm

Atbildētlietotājs aviciite rakstīja Pirmdiena Augusts 24, 2009 12:42 pm

Es ar bērnu apģērbiem daru tā, ka no Burdas paņemu viss vienkāršāko pamat konstrukciju un pārmodelēju pēc savas idejas
aviciite

Atbildes: 3
Pievienojies: Pirmdiena Augusts 24, 2009 12:21 pm

Atbildētlietotājs Daisy rakstīja Piektdiena Jūnijs 25, 2010 8:11 pm

Bērnu Burdas neiznāk bieži, kādas trīs vai četres reizes gadā! ;)
Daisy

Atbildes: 4
Pievienojies: Piektdiena Jūnijs 25, 2010 7:54 pm

Atgriezties uz Sarunas

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Izstrāde un atbaslts