Rūpnieciskais gludeklis

Šujmašīnu un overloku pēdiņas, adatas, spolītes u.c.

Rūpnieciskais gludeklis

Atbildētlietotājs anii rakstīja Trešdiena Janvāris 20, 2010 1:34 pm

Sveikas dāmas un sujmasinas.lv administracija!

Jautājums ir par to- kas rūpnieciskajam gludeklim ir labāks nekā parastajam ikdienā lietojamajam gludeklim? t.i. šoreiz domāju par sujmasinas.lv rūpniecisko gludekli (lētāko). Parastajos veikalos piedava gludeklus ar sazinakadm virsmam, lai nesadedzina audumus- ka ir ar šo gludekli. Principā- kāpēc man izvēlēties šo!?
Vislaik skatos skatos, bet man nav nekadas skaidribas kas ir un kas nav labaks un kam vispar japiegriez veeriba!
anii

Atbildes: 11
Pievienojies: Otrdiena Februāris 03, 2009 5:33 pm

Re: Rūpnieciskais gludeklis

Atbildētlietotājs sujmasinas.lv rakstīja Trešdiena Janvāris 20, 2010 6:13 pm

anii rakstīja:Sveikas dāmas un sujmasinas.lv administracija!

Jautājums ir par to- kas rūpnieciskajam gludeklim ir labāks nekā parastajam ikdienā lietojamajam gludeklim? t.i. šoreiz domāju par sujmasinas.lv rūpniecisko gludekli (lētāko). Parastajos veikalos piedava gludeklus ar sazinakadm virsmam, lai nesadedzina audumus- ka ir ar šo gludekli. Principā- kāpēc man izvēlēties šo!?
Vislaik skatos skatos, bet man nav nekadas skaidribas kas ir un kas nav labaks un kam vispar japiegriez veeriba!

Labdien!
Mūsu veikalā piedāvātais gludeklis ir paredzēts pieslēgšanai pie tvaika ģeneratora. To nevar savādāk izmantot! Tāda arī ir atšķirība no parastajiem, ikdienā lietotajiem gludekļiem. Tas arī neveido kondensātu un audums netiek lieki samitrināts.
sujmasinas.lv

Atbildes: 55
Pievienojies: Trešdiena Decembris 24, 2008 11:23 pm

Atgriezties uz Piederumi

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Izstrāde un atbaslts